Пролет 2021 е белязана от завръщането на платформите. Комфортни, издължаващи краката ти, прибавящи сантиметри към ръста ти, нежни към ходилото и гарантиращи удобство и свобода на движенията - те са отличен избор, на който да се насладиш.

Платформите при ежедневните обувки

Трендът за пролетта включва комфортни дамски обувки на платформа и естествена кожа, осигуряваща необходимия комфорт на ходилата и позволяваща им да дишат. Изработени от висок клас кожа, стилни и класни модели в ярки цветове привличат вниманието и споделят твоята разходка. Слънчево жълто, нежно синьо, изящно бяло и страстно червено са цветовете на ежедневните пролетни обувки, които сме приготвили за теб. Прецизната изработка и перфектното качество, съчетани с цветния симпатичен дизайн и изчистения стил, правят новите ти пролетни обувки подходящи както за офиса, така и за вълнуващ ден под открито небе.

дамски-обувки-на-платформа

 

Нови тенденции при платформите

Платформите не само се завръщат на модния подиум, но и стават част от дизайнерската визия на обувките. Тази пролет забелязваме украсени с детайли платформи, достойни за висшата мода - рисунки, ленти, интересни съчетания от няколко цвята се настаняват върху платформите на обувките, превръщайки ги в модно изкушение. Моделът Abriele се характеризира с комфорт, удобство и практичност. Високото качество на изработката, атрактивната визия и украсената платформа гарантират усещането ти, че си в крак с модата, без да жертваш удобството си. Очаква те във феерия от цветове - нежно бежово с акцентна подметка с лента в мока, огнено червено, което ще разпали сетивата ти, модерно индиго и класическия за обувки черен цвят. 

дамски-пролетни-обувки

 

Платформите при елегантните  и официалните пролетни обувки

Баловете наближават и съвсем скоро улиците ще се изпъстрят от разкошните рокли на завършващите младежи. Официалните обувки тази пролет са не само красиви, но и удобни, създадени изкусно за безкрайна нощ и диви танци.

Ако търсиш своите обувки за предстоящ повод, приготвили сме ти изящно изкушение, събрало целия блясък на празника. С официалните ни обувки ще завладееш дансинга, за да бъдеш звездата на вечерта. Блясъкът и атрактивната им визия няма да остави никого безучастен, високите платформи ще придадат изящност на фигурата ти и ще добавят ценни сантиметри към нея, запазвайки комфорта за твоите ходила. Шикозният ни модел с брокат е истинска модна фиеста за модната икона в теб.

официални-обувки-на-платформа

 

Пролетни спортно-официални обувки на платформа

За комфорта в офиса сме ти приготвили стилен модел с връзки, подчертаващ красотата на краката ти и гарантиращ с прецизната си изработка твоя ненадминат комфорт. Цветовете са модерен сладък Camel, класическо черно, обувки със съвършен червен цвят и синя магия. Платформите отново са с атрактивен дизайн и подчертана ориентация към дискретните, но интересни детайли. Изработени от висок клас естествена кожа, леки и удобни, с идеалната височина на платформата от 4.5 см., тези обувки са твоят най-близък спътник в напрегнатия работен ден.

 

Дързост и блясък – тенденции при пролетните обувки за 2021 година

Пищен блясък, цвят на стар метал или посребрено бижу – лъскавите кожи с метален отблясък са must have тази пролет. За теб избрахме удобни пролетни обувки на платформа, напомнящи с атрактивната си визия нежно бижу. Откраднали блясъка на официалните обувки и удобството на спортните, те са смел избор за решителни дами, които не се подчиняват на правилата, а създават своите. Моделът ни Abela-Champagne е кец на висока платформа с неповторим блясък, разчупващ всички правила и стандарти. Изпробвай всички сияещи модели от колекцията ни или избери любим. Слънцето навън тази пролет има своята конкуренция - твоите крака, обути в нашите обувки от Arena-BG.

обувки-дамски

По-стари публикации По-нови