Всяка дама има в гардероба си поне една малка черна рокля, която е спасителен вариант за всички поводи, съчетана с правилните бижута, аксесоари и обувки. Тя е като бялото платно на художника, чакащо да сътвори шедьовър. Повечето от вас навярно я съчетават с високи обувки като моден вечерен тоалет, но черната рокля може да създаде вариации от послания и да бъде подходяща дори за спортен полуден, ако обуете правилните обувки.

Черната рокля с чифт спортни обувки

Тясната къса черна рокля независимо дали е изработена от чист памук, или е богато декорирана с лъскави пайети, е идеална компания за чифт бели кецове. Те отнемат от диско блясъка на лъскавите материи и ги правят подходящи и за ежедневието. Сетът е отлично решение за млади момичета за кафе с приятелки, разходка или активна среща с половинката. Дамите със слабо и високо телосложение изглеждат секси и изкусително с кецове и рокля, а тези, на които им липса височина и дължина на бедрата, могат да я компенсират с чифт кецове с платформи. Все пак внимавайте те да са нежни. Грубите обувки ще направят глезените тромави, отнемайки от финеса им, който е ценно предимство, когато сте с рокля. Идеален модел на платформа, който стои нежно и елегантно на тънкия дамски глезен, е Adalina. Изработен е от висококачествена еко кожа, комбинирана с текстил, за да позволи на ходилата ви да дишат през горещите летни дни. Добавете спортна чанта и кожени аксесоари и се насладете на новото излъчване на старата рокля, която е така преобразена, че никой няма да я разпознае.

 

kecove-v-bql-cvqt

 

Черната рокля с балеринки

Съчетаването на малката черна рокля с чифт нежни изискани балеринки създава визия, подходяща за романтична разходка или за офиса, ако дължината на роклята е около коляното. Спрете се на модел с нежен дизайн и пастелни цветове и ги съчетайте с кокетна чанта в същия цвят. Дамските обувки Fabiola са женствени и удобни, красиво изрязани и в сладки цветове като пепел от рози, бежово и охра. Те са чудесен избор за лятото. Не пропускайте и шапка с широка периферия и се насладете на най-романтичната визия, която някога сте създавали с черна рокля.

 

pantofki-letni

 

Черната рокля с обувки на висок ток

За парти, за клуб и за любимия, идеалното съчетание на малката черна рокля е с чифт изкусителни обувки или сандали на висок ток. Тук възможностите за хармонично съчетаване са безгранични и зависят изцяло от настроението ви или повода. Ако желаете да освежите черната рокля, може да добавите към нея цветни бижута и обувки на висок ток в същия цвят. Така ще прибавите цвят към визията и ще разчупите тъмните краски, създавайки сет, подходящ за жизнерадостното лято. Моделът Emerson е елегантно стилето на тънък ток, което прави краката стройни и безкрайни. Заостреният им връх добавя елегантност и също придава финес на стъпалото. Изработени от висок клас изкуствен велур, те са решени в цветовете на лятото – люляково, охра и елегантен светъл сив нюанс.

 

jalti-obyvki-na-tok

 

Любителките на нощния живот и на блясъка, могат да се спрат на модела дамски обувки на ток Dorotea, изкушаващ с металния си блясък. Съчетайте бижутата с него и подберете жълти за златните обувки и сребро за сивия металик. На фона на черната рокля подобно съчетание не изглежда тежко и твърде крещящо, напротив – дава свежест на визията.

 

stileto-srebristi

 

Сандалите на висок ток, съчетани с черната рокля, са първи приятел на жената, подчертавайки великолепно достойнствата на женските крака. Изключително елегантно стоят с роклята дамските сандали с отворени пръсти над глезена Jolie. Предлагаме ги в разнообразие от сладки летни и наситено горещи нюанси, за да намерите точния за вас и да създадете вазата визия-шедьовър.

 

obyvki-visok-tok-s-otvoreni-prasti

 

По-стари публикации По-нови