КАК ДА ПОРЪЧАМ ?

Поръчката в сайта iArena.bg - www.iArena.bg  е максимално опростена и в същото време добре организирана за да можем да бъдем максимално точни, когато подготвяме Вашата пратка. 

Поръчка като регистриран потребител:

Ако вие сте регистриран потребител в iArena.bg, за Вас поръчката е максимално опростена процедура. След като сте влезли в профила си имате само 5 стъпки до финализирането на поръчката си.

1. Изберете продукт, изберете размер и натиснете бутона >
2. Натиснете бутона >
3. Попълнете Вашите данни за доставка след което натиснете бутона >

4. Изберете начин на доставка и натиснете бутона >


5. Прегледайте данните за доставка и поръчаните продукти и натиснете бутона >

След като сте се регистрирали и сте направили първата си поръчка, в сайта се запазват Вашите данни за доставка: Телефонен номер, адрес или куриерски офис за доставка и при следваща поръчка Вие единствено трябва да изберете един от всички Ваши адреси за доставка и да финализирате поръчката. Като регистриран потребител Вие може да виждате и следите статуса на всички Ваши поръчки > ТУК. Също така може да генерирате Вашите фактури автоматично в профила си. До няколко секунди след финализиране на поръчката Вие ще получите имейл за потвърждение. Всеки един регистриран потребител има възможност след финализиране на поръчката да добави и опция известяване с SMS когато поръчката бъде изпратена. За целта въведете Вашият мобилен телефон тук:

 И натиснете бутона > 

 

Поръчка като гост без регистрация:

Ако не желаете да се регистрирате в iArena.bg, няма проблем да направите поръчка и без регистрация. За целта ние имаме нужда от следните данни: Мобилен телефон, адрес или офис на куриер за доставка и Вашите имена. Също като регистрираните потребители имате 5 стъпки до финализирането на поръчката си :

 1. Изберете продукт, изберете размер и натиснете бутона >
2. Натиснете бутона >
3. Попълнете Вашите данни за доставка след което натиснете бутона >
4. Изберете начин на доставка и натиснете бутона >
5. Прегледайте данните за доставка и поръчаните продукти и натиснете бутона >

След като финализирате поръчката си, до няколко секунди ще получите безплатен SMS за потвърждение с номера на Вашата поръчка във формат "ARBG-12345". Всички промени по статуса на поръчката ще получавате също така с безплатен SMS. Ние ще Ви уведомим автоматично когато пратката Ви бъде изпратена към Вас. Този SMS изглежда така:

SMS ot Boutique Arena

На този SMS не може да отговорите. Това е автоматична система и номерата от който получавате тези съобщения не са активни. Ако натиснете посочения линк в това съобщение ще бъдете пренасочени към сайта iArena.bg, където ще видите номера на вашата товарителница с която може да проследите пратката си.

Поръчка по телефона:

iArena.bg приема и поръчки по телефона всеки работен ден от 10:00 до 17:00 ч. За да направите поръчка по телефона е нужно да знаете името на модела, който желаете да поръчате, размера и Вашите данни за доставка. Поръчки могат да бъдат направени на телефонен номер 0889 192 002 след като успешно финализирате поръчката с наш оператор до няколко минути Вие ще получите безплатен SMS за потвърждение на вашата поръчка.

 

Поръчка във Facebook Messenger :

iArena приема поръчки и във Facebook Messenger , всеки работен ден от 10:00 до 17:00 ч. За да направите поръчка в нашата страница във Facebook е нужно да знаете името на модела който желаете да поръчате, размера и вашите данни за доставка: Мобилен телефон, адрес или офис на куриер за доставка Име и Фамилия. Задължително е необходимо да ни изпратите името на модела , снимка на модела или линк към модела в iArena.bg за да можем да сме сигурни, че правилно сме Ви разбрали. Няма да бъдат приемани поръчки в Messenger по описание на продукт за да се избегнат нежелани грешки при обработката на вашата поръчка. След като финализирате поръчката заедно с наш оператор, до няколко минути ще получите безплатен SMS за потвърждение. На посоченият в този SMS линк може да разгледате всички детайли за вашата поръчка.

Ai adaugat la lista ta de dorinte
Мойте желания
Следните продукти са добавени в кошницата:

#title#

#price#
×