ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

DMR предлага доставка с няколко куриерски фирми, съответно и няколко различни цени на доставка.

• БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НА ВСИЧКИ ПОРЪЧКИ НА СТОЙНОСТ НАД 79.00 лв. Без значение коя куриерска фирма за доставка сте избрали!

За поръчки на стойност под 79.00 лв цените за доставка са както следва:

ДО АДРЕС С ЛЕО ЕКСПРЕС
4.00 лв
ДО ОФИС НА СПИДИ
4.13 лв
ДО ОФИС НА ЕКОНТ
от 4.50 до 5.80 лв

ЛЕО ЕКСПРЕС ДО АДРЕС - 4.00 лв 

Доставка до адрес - фиксирана цена - 4.00 лв. Доставката се извършва с куриерска фирма ЛЕО ЕКСПРЕС в рамките на 24-48 часа в зависимост от населеното място. За по-малките населени места (отдалечени села и махали) е възможно да отнеме и 72 часа.  Всяка пратка се изпраща с опция ПРЕГЛЕД и ТЕСТ.


 ДО ОФИС НА СПИДИ - 4.13 лв

Доставка до офис на СПИДИ е най-евтината доставка, която предлагаме до куриерски офис или автоматична пощенска станция на СПИДИ. Доставката до офис на СПИДИ е 24 часа или един работен ден. Всяка пратка се изпраща с опция ПРЕГЛЕД и ТЕСТ и цената за доставка е фиксирана - 4.13 лв.  Ако желаете да откриете най-удобния офис за Вас, натиснете > ТУК . Ако желаете да видите всички офиси на СПИДИ на картата на България, моля натиснете > ТУК . 


 •   ДО ОФИС НА ЕКОНТ - от 4.50 до 5.80 лв

Доставка до офис на ЕКОНТ е най-разпространения начин на доставка в България. Доставката до офис на ЕКОНТ или ЕКОНТОМАТ е 24 часа или един работен ден. Всяка пратка се ипраща с опция ПРЕГЛЕД и ТЕСТ и цената за доставка варира от  4.50 до 5.80 лв. в зависимост от сумата на наложеният платеж. Ако желаете да откриете най-удобния офис ЕКОНТ  за Вас, натиснете ТУК.

Ai adaugat la lista ta de dorinte
Мойте желания
Следните продукти са добавени в кошницата:

#title#

#price#
×