Лятната почивка е чудесно време за споделяне със семейството и забавления с децата. Понякога младите майки не знаят къде да прекарат ваканцията с децата и кои са задължителните за целта удобни дамски обувки, които да бъдат подходящи, да им осигурят необходимия комфорт за дълги игри и тичане след мъниците и да предпазят краката им. Събрали сме за вас идеалните модели обувките, които да сложите в куфара, за да не се превърне ваканцията ви в изтезание за вашите крака.

 

Ваканция в планината и правилните удобни дамски маратонки за целта

Ако смятате, че ваканция в планината означава вечери на верандата, слушайки песните на птиците и шума на вятъра, то грешите. Почивката в планината с дете е надбягване из поляните с него. За целта са ви нужни ултра комфортни обувки, които да осигурят идеална подкрепа на краката ви и да ви предпазват от горски гадинки. Кърлежите и змиите не са изключение в планината. За да се предпазите от тях, имате нужда от панталон с дълги крачоли и от чифт удобни високи спортни обувки. Подходящи са изработените от кожа в тъмен цвят, тъй като те са по-лесни за почистване и поддръжка, а кожата е по-устойчива от текстила. Дамски маратонки Maddy са идеални за разходки в планината. Стабилни, висококачествени, те издържат на натоварване и дълги планински преходи, кожата, от която са изработени, е устойчива и позволява лесно почистване, а добавеният текстил съхранява стъпалата ви сухи, позволявайки им да дишат. Дизайнът им е привлекателен, което също не е без значение за лятната почивка. 5-сантиметровата подметка държи стъпалата далеч от камъни и неравности, които биха могли да наранят ходилата през тънка такава.

 

ydobni-damski-maratonki

 

СПА-изкушения и правилните удобни дамски чехли за целта

И при тази ситуация почивката за вас е мираж. Децата са неуморни, имайте предвид това, когато считате, че ще прекарате СПА ваканцията си, излежавайки се в сауната или в стаята за релакс. За да може бързо да се обувате и събувате, когато се наложи да тичате след детето, изберете чифт равни и удобни дамски чехли без връзки, каишки и закопчаване. Дамските чехли тип джапанки се завръщат на модната сцена, но с очарователен дизайн. Новите модели се отличават с принт, свежи цветове, блестящи, грабващи вниманието материи, декоративни елементи – токи, камъни, цветя. Те са не само удобни и практични, но и очарователни и моден аксесоар. Предпочитайте кожата пред велура при избора, тъй като ще ви се наложи да ги обувате и с мокри крака. Моделите дамски чехли, които ще намерите в бутик Арена, са идеални за СПА ваканция и ще оберете овациите с тях.

 

ydobni-damski-chehli

 ydobni-chehli

 

Морски приключения и правилните удобни дамски сандали за целта

Край морския бряг излежаването под чадъра с книга в ръка е невъзможно с дете. Пригответе си два чифта удобни обувки – отворени сандали за плажа и красиви комфортни обувки за вечерта. Сандалите трябва да са равни, без връзки и каишки, за да ги обувате бързо, здрави и щадящи кожата на стъпалата. Джапанките и чехлите с каишки между пръстите няма да са ви удобни да прекарате деня на крак. По-добре се спрете на модел като дамски сандали Deena. Те се обуват лесно, а ластиците им прилепват плътно към крака, без да притесняват кожата. Предлагат се в няколко изкусителни цвята и гарантират свежи и комфортни дни край брега.

 

damski-sandali

 

За вечерните разходки на кея се откажете от обувките с висок ток, колкото и да сте изкушени от тях. Необходимо ви е нещо свежо, леко, въздушно, красиво и на първо място удобно. Добър избор е моделът удобни дамски сандали Fabiola, предлаган в разнообразие от цветове, както и модела дамски сандали Vallena, отличаващи се с лекота и комфорт, от които ще намерите и свежи летни нюанси като слънчево жълто – идеално за морския бряг.

              

sandali-ydobni

По-стари публикации По-нови