Факт е, че мъжете обикновено не се интересуват от модата, но са почитатели на красивите дълги женски крака, а за да изглеждат бедрата безкрайни, е необходим на дамите таен помощник - чифт специални обувки, който да го накара буквално да падне в краката ви. Високите токове са сред женските оръжия за покоряване на мъжките сърца. Той със сигурност обожава визията ви, когато полюшвате съблазнително тялото си, носейки стилето. Само токът обаче не е достатъчен, нужно е доста повече старание в избора на обувки за среща с него, за да го впечатлите и спечелите.

Какви обувки да изберете за срещата с любимия?

Удобни обувки

На първо място те трябва да са ви удобни и да ходите стабилно на тях. Няма нищо привлекателно или секси в дама, която една се крепи на краката си. Необходимо е да излъчвате самочувствие и самоувереност, което няма как да ви се получи, ако обувките ви са неудобни, малки или стягащи. Както и ако са прекалено високи за вас и не умеете да ходите нормално с тях. Задължително тествайте чифта обувки вкъщи преди срещата, походете с тях, тренирайте сядане и ставане пред огледалото. Ако високият тънък ток не е за вас, изберете изкусителни сандали с цветовете на дивото лято и джунглата с дебел ток. Те са пъстри, цветни, шарени като мечтите ви и със сигурност ще го впечатлите с вкуса си, издаващ жизнерадостен характер. Дамски сандали Ady са изключително удобни и стабилни освен красиви и елегантни и ще съумеете да прекарате часове наред с любимия, без да се притеснявате за краката и походката си. Фактът, че са с отворени пръсти, ви дава още две ценни предимства – предпазва краката от изпотяване и притеснителна неприятна миризма и е повод да покажете поддържания си педикюр, който умело може да съчетаете с цвета на сандалите.

 

sandali-print

 

Обувки по мярка

Няма нещо по-непривлекателно, когато говорим за обувки, от тесните модели, обути върху широки ходила, каращи ги да изглеждат като натъпкани наденички, преливащи от обувките. Съобразете обувките си за срещата с размера и формата на ходилата ви. Ако не сте с фини глезени и крака, може да изберете по-широк модел на платформа. Платформите са хит това лято, добавят сантиметри към ръста и бедрата ви и също могат да бъдат елегантни и изкусителни като стилетото. Дамските сандали на висока платформа Canyon са в модерния за 2021 година жълт цвят, а подметката, имитираща чисто дърво, прави визията стилна и елегантна. Моделът е достатъчно широк, за да изглеждат добре в него и по-пълните ходила.

 

sandali-platforma

 

Обувки, съобразени с мястото, на което ще е срещата

Ако изберете да обуете плажни чехли за ресторант или високи токове за пикник ще изглеждате само и единствено нелепо, колкото и да са прекрасни обувките ви и безкрайни краката ви в тях. Подходете с мъдрост и съобразете избора на обувки с мястото, на което ще ви води. Ако срещата ще е сред природата, приберете стилетото в шкафа и дайте път на маратонките и кецовете. Има модели кецове на платформа, с които също ще постигнете изкусителни дълги крака, без да ставате смешна, мъчейки се с токове в тревата. В бутик Арена ще откриете разнообразие от модели и цветове, с които да го изненадате, да изглеждате красиво и да запазите свежестта на краката си.

 

kecove

 

Поддържани обувки

Онова, което със сигурност ще му направи впечатление, е дали обувките са поддържани или не, както и състоянието на краката ви. Погрижете се за стъпалата и педикюра, когато сте с отворени сандали и обувки, и се постарайте те също да изглеждат чисти, новички и изрядно състояние. Ако чифтът ви се е захабил, време е за шопинг. При нас ще откриете стотици модели удобни и красиви обувки на изгодни цени, с които да впечатлите мъжа на мечтите си.

По-стари публикации По-нови