Новият сезон изисква нов стил и чифт нови обувки. За да се им насладиш изцяло, осигурявайки максимално удобство на краката си, не е важно само те да са удобни и съобразени със стъпалата ти. Кожата ти е изнежена от дългата зима, топлите чорапи и ботушите и обуването на чифт нови пролетни обувки може да се окаже предизвикателство за краката ти. За да ги предпазиш от мазоли, рани и болка, последвай съветите ни.

  1. Помощ от детската стая – бебешка пудра за сухи обувки

Сандалите с каишки между пръстите ще бъдат хит и това лято. Те са леки, равни, предполагат дълги разходки и не натоварват ходилата ти, но как ли се чувстват пръстите, между които преминава каишката? Летните жеги водят до изпотяване, което засилва триенето на кожата в каишката и може да причини разраняване. За да намалиш триенето, намали изпотяването. Може да използваш бебешка пудра, която да поръсиш върху краката. Тя ще абсорбира излишната влага и ще ги запази сухи. Полезно решение ще бъде и изборът на чифт нови чехли, върху чиито ленти е разположена пищна декорация като моделът ни дамски чехли RALUCA. Цветята върху тях са не само удачен пролетен избор и декорация, подчертаваща стила ти и носеща свежест на визията ти, но и прекрасно „скривалище“ на лепенките, които да поставиш на пръстите в първия ден с новите обувки. Лентите им са силиконови, а не кожени, което е много по-щадящо за кожата между пръстите, а летните им пастелни цветове ще те очароват.

 

damski-chehli

 

  1. Неочаквана помощ от кухнята - чукът за пържоли за удобни пролетни обувки

Новите обувки, обути на боси крака, са склонни да причиняват мазоли върху изнежената кожа. Това се случва най-вече в задната част на крака над петата и в основата на пръстите при обувки с отворени върхове. Там ръбовете на кожата са твърди в началото. Те ще омекнат след няколко обувания, но може да си спестите дискомфорта от първия ден, като начукаш ръбчето. Действай внимателно и от вътрешната страна на обувката, за да не съсипеш лицевата кожа. Друг вариант е да потърсиш модел, който не е плътно прилепнал към пръстите и не се трие в тях, като нашите изкусителни дамски сандали на ток JOLIЕ. Решени в пастелни цветове, елегантни, комфортни и стилни, те са чудесен избор за топлия сезон.

 

damski-sandali

 

  1. Помощник от банята - сухият шампоан против изпотяване на обувките

          Сухият шампоан действа като гъба за влагата – попива моментално изпотяването от краката, оставяйки ги сухи. Така предотвратява хлъзгането на краката в обувките, което е твърде неприятно. Друго решение е изборът на обувки с каишки около глезена, които да ги държат здраво на мястото им. Дамски сандали на ток Ada са модел с атрактивен дизайн, ток с грабваща вниманието визия и каишки около глезена.

 

sandali-s-kaishki

 

  1. Избори обувки с платформа

Платформата и повдигнатата предна част на обувката подпомагат комфорта, елиминирайки разликата във височината, която натоварва ходилата ти. Платформите са моден тренд това лято, който правят високите токове удобни. Възхитителен модел са дамските ни сандали SARAH. Изработен от еко кожа с високо качество, стабилна платформа и дебел ток, моделът те издига до неочаквана височина, без да уморява и измъчва краката ти.

 

sandali-s-platforma

 

          За удобство и максимален комфорт ще ти помогнат и:

  • - Прозрачният балсам за устни, нанесен върху ходилата – предпазва от мазоли.
  • - Чорапите с цвета на кожата ти, докато краката ти свикнат с новите обувки.
  • - Ортопедичните стелки, осигуряващи уникален комфорт на стъпалата ти.
  • - Спреят за крака с алкохол против развитието на бактерии в обувките и зловонна миризма.
  • - Изпробването на обувки вечер, когато краката са по-надути след дългия работен ден, като по този начин ще бъдеш сигурна, че са точния размер и че наистина са удобни.

По-стари публикации По-нови