Знаеш отлично как ти влияе вкусът на разтопен карамел с шоколад, колко жизнена те прави свежият цитрус и как слънцето събужда усмивката ти, а дъждът - мрачното настроение, но знаеш ли магията на всеки цвят и как да я използваш в твоя полза? Цветовете подобно на вкусове, аромати и време променят начина, по който виждаш света, твоето отношение към него. За да ги насочиш в правилната посока и да извлечеш максимум полза от тях, първо трябва да ги опознаеш, а след това да прибавиш точния цвят в ежедневието си. Най-лесно можеш да направиш това с аксесоари към дрехите и чифт нови обувки.

 

 

Как влияят цветовете?

Цветът създава емоционална атмосфера, влияеща на настроението, самочувствието, възприятията, здравето, енергията и работоспособността.

 

Червено - цветът на лидера

Ако се готвиш за важна бизнес среща, в която трябва да изпъкнеш с лидерски качества и подход, избери червения цвят. Това е цветът на енергията, силата, вярата в собствените способности. Показва те като активна и уверена дама, способна да се справи с трудности и задачи. Асоциира се със страстен огнен дух и характер. Избрахме за теб елегантни червени обувки за важната среща. Дамските обувки  Aluna Red, решени в страстния цвят, са с бизнес визия – заострен връх, затворени пръсти, квадратен комфортен ток с удобна височина. Качественият еко велур, от който са изработени, гарантира постигането на подходяща и неотразима визия.

 

damski-obyvki-cherveni

 

Топъл оранж - цветът на приятелството

Оранжевият цвят се асоциира с откритост, общителност, енергия и логика. Ако създаваш нов кръг от приятели, на подсъзнателно ниво оранжевият цвят ще накара другите да те възприемат като личност, способна да общува и да бъде верен приятел. Когато срещаш нови хора, с които би желала да изградиш приятелски взаимоотношения, чифт оранжеви обувки ще ти помогнат в постигане на целта. Моделът ни дамски обувки Ariah е идеален за това. Комфортни, с нисък ток, достатъчно елегантни, ако решите да посетите луксозен бар, и достатъчно удобни за дълга разходка, те са правилният аксесоар за среща с компанията. Нежната каишка елегантно обгръща глезена и ги придържа сигурно към краката ти, докато яркия жизнен цвят печели приятели.

 

oranjevi-obyvki

 

Жълтото - цветът на приятелството и тонуса

Жълтият цвят е идеален за спорт. Той тонизира, отморява, дава жизнени сили и енергия. Жълтото повишава концентрацията и волята. Колективен спорт с приятели или покоряване на планината? Спортни обувки в слънчево жълт цвят ще ти помогнат да увеличиш енергията, силата и издръжливостта и да постигнеш целта си. Тези чудесни жълти дамски маратонки Nicky са отличен избор за това. Лек, удобни, комфортни и каращи те да се усмихваш, те ще бъдат отличен спътник в спортните ти занимания.

 

jalti-obyvki

 

Виолетово - магията да запленяваш

Интервю за работа? Тайна среща с непознат? Искаш да заплениш специален човек или да се обвиеш в мистериозност, събуждайки любопитството на отсрещната страна да те разкрие до последния пласт? Лилавото е твоят помощник. Цветът е свързан с кралското и мистериозното, с одухотвореността, със спокойствие и енергия едновременно. Асоциира се с мъдрост, артистичност, благородство и вдъхновение. Подходящият чифт лилави обувки те очаква в бутик Арена. И защото сме сигурни, че на интервю за работа и на среща държиш да бъдеш елегантна, сме ти избрали дамски пролетни обувки на ток, с които ще изглеждаш едновременно гореща и стилна. Jessie – Fuchsia са изработени от еко велур и имат артистичен и приковаващ погледа многоцветен ток със средна височина, който ги прави комфортни за твоите крака.

 

lilavi-damski-obyvki

 

Не откри своя цвят? Не се притеснявай, следва продължение…

По-стари публикации По-нови