Току-що сте си харесали чифт изкусителни сандали от новата ни колекция в бутик Арена и се чудите как и къде да отворите място за тях? Шкафовете ви преливат от обувки, антрето се е превърнало в нелицеприятен склад, в който до вашите зимни ботуши стоят летните чехли, маратонките на мъжа ви и домашните пантофи на децата? Дамите обожават обувките и винаги искат още един чифт. Когато семейството е голямо и се появят и децата, ситуацията с прибирането и подреждането им се превръща в истинско предизвикателство. За да не се налага да обяснявате на малчуганите, че обувките ви не се пипат, лапат, хвърлят или обуват,  трябва да са сигурно подредени или прибрани в шкаф. Но дори най-големият трудно ще събере всички. Предлагаме ви няколко стандартни и нестандартни трикове и решения как да подредите и къде да приберете обувките, за да изглежда подредено антрето и спретнат домът ви.

 

  1. За малкият и тесен коридор изберете висок, но иначе тесен шкаф. Идеята е да използвате височината. В него може да съхраните всички обувки, които носите ежедневно в топлия сезон - чехли, сандали, обувките за офиса. Не пропускайте да го заключите, за да не стане жертва на децата.
  2. Обувките, които са извън сезона - боти, ботуши, кубинки - почистете внимателно, поправете, ако се нуждаят от дребни ремонти и приберете в кашони и кутии на дъното на гардероба или над него. Може да използвате дрешника за прибиране на кутиите, както и мястото под шкафове и легла. Така те ще бъдат сигурно съхранени, запазени и няма да заемат място или да създават безпорядък. Не пропускайте да ги натъпчете с чиста хартия, за да запазите безупречния им вид и да ги предпазите от намачкване и обезформяне. Чизмите съхранявайте в големи кашони, без да ги прегъвате, за да не съсипете кожата. Сега е моментът да закупите своя чифт за зимата с намаление и на специални цени от бутика ни.

 

namaleni-chizmi

 

3. Може да приберете ниските обувки за свободното време като еспадрили, кецове и маратонки в красиви плетени кошове с капак. Прибирайте ги там почистени и подредени, а не събувайки ги от краката, за да предпазите всички останали в коша от зацапване. По-лесно се почистват и поддържат спортните обувки от кожа в сравнение с тези от текстил. Не пропускайте да се сдобиете с някои от най-модерните модели за това лято – белите кецове от кожа с контрастни връзки и декорирани с блестящи камъни Salena, светлите кецове на платформа, декорирани с модния тренд животински принт Alissa или модела Vessy, съчетаващ няколко модни тенденции в една – слънчево жълт цвят, платформи и дизайн тип чорап

 

maratonki-beli


  1. Официалните обувки на висок ток, които носите само по определени поводи, съхранявайте в кутиите им в или над гардероба. Неуместно е да бъдат на видно място, ако ги обувате веднъж в месеца, а и неправилното им съхранение ще доведе до зацапването и износването им, както и до щети върху материята. Съхранявайки правилно обувките си, ще направите място за мечтания нов чифт като този ултра модерен модел дамски обувки на висок ток Emerson, изработен от висок клас еко велур в цвета на сезона - сивият.

 

obyvki-visok-tok

 

Хитри идеи за подреждане на обувките

 

  • Закачалките и стойките за обувки, както и органайзерът, са идеални решения за дома. Те ви позволяват да държите обувките си на видно и достъпно място, под око, но красиво подредени и без да създават хаос и безпорядък в антрето.
  • Ако имате малки деца, заковете стелаж за обувки високо на самата врата. Това ще ви позволи да съхранявате обувките на удобно за вас място, но недостъпно за децата, създавайки чувство за подреден и уютен коридор.
  • Ако имате малко пространство, много обувки и кутиите не са вариант за вас, може да използвате закачалки. Този хитър метод ще позволи да ги държите високо и недостъпни за децата, спестявайки ви много място.

     

    По-стари публикации По-нови