СТАНИ ПАРТНЬОР НА БУТИК АРЕНА

Дропшипинг или афилиейт с Бутик Арена. Ако имате собствен online магазин, страница във Facebook, профил в Instagram, Блог или друга платформа за електронна търговия, присъединете се към нас. Вие сте наш фен, харесвате продуктите на Бутик Арена или Dmr, може да ни се доверите. Повярвайте ни, ние сме професионалисти. Няма да се наложи да инвестирате, НЕ складирате стока. Над 3000 модела и над 150 000 продукта на Бутик Арена и Dmr ще бъдат на Ваше разположение. Ние извършваме подготовката на поръчките и опаковането, ние сме Вашия логистичен оператор. Ние се грижим за директната доставка до крайния клиент. След доставката до клиента и заплащането на продуктите от негова страна, вие получавате вашите комисионни. В реално време вие следите вашите поръчки. В работно време имате връзка с наш консултант от логистичен център Арена. При достигане и надхвърляне на месечен таргет 600 продажби ние ви осигуряваме персонален асистент-консултант в логистичен център Арена, който е само на ваше разположение в работно време. Не поемате рискове за непотърсени пратки. Нямате разходи за върнати пратки. Не се занимавате с подмени на продукти в случай в който клиента желае друг размер или цвят. Това е наш ангажимент. Ние се грижим за всичко от поръчката до доставката, за да остане клиента доволен.

 

ДРОПШИПИНГ С БУТИК АРЕНA

Една нова услуга на Бутик Арена за Вас, нашите партньори в България.За Румъния може да се свържете с Бутик Арена-Румъния. За да станете наши партньори е нужно само да ни потърсите. Процедурата е кратка и не отнема повече от час. След като се запознаете с нашите условия и ви одобрим като наш партньор, Вие реално може да започнете да продавате продуктите на Бутик Арена и Dmr. Ще получите достъп до стокови наличности,  рекламни банери и снимков материал, който може да публикувате във вашите сайтове, страници,профили и платформи.

 

КАКВО НИ Е НУЖНО ЗА ДА ВИ ОДОБРИМ КАТО ПАРТНЬОР ?

• кратко представяне на вашия бизнес, какво продавате, от кога продавате, къде продавате и тн.

• URL адрес на вашите сайтове, Facebook страници или платформи

Пишете ни на адрес back-office@iarena.bg  в Тема/Относно на съобщението въведете думата – Дропшипинг

 

Доверете ни се, ние сме професионалисти

* Бутик Арена препоръчва онлайн платформата за дропшипинг www.YouShipp.com, където може да откриете хиляди продукти за дропшипинг.

По-стари публикации По-нови