Червените обувки са най-добрият избор, когато искате да изпъкнете. Независимо от модела (обувки, сандали, маратонки) и вида на петата (малка, средна или висока) не можете да останете незабелязани в такъв чифт обувки. Червеното е интензивен цвят, с много индивидуалност, което изисква дързост и стил в подхода. Често жадувате за различни видове червени обувки пред витрините и се опитвате да вдъхнете кураж да си купите чифт, но това ви пречи да знаете как да ги съпоставите правилно. Червените обувки могат да създадат трудности дори и на най-страстните модистки, поради което искаме да ви помогнем с асортиментните съвети и идеите за облекло, където можете да го интегрирате със стил.

На първо място, помислете за цветовите комбинации, които можете да направите. Червените обувки вървят добре с черно, синьо, бяло, жълто, бежово, зелено, сиво, кафяво и черешово.

Червени обувки

Червените обувки са изключително универсални и могат да се носят както за елегантно вечерно, така и за ежедневно ежедневно облекло и могат да бъдат истински елемент за успех в деним външния вид.

Червени обувки с офис панталони

Прост, лек, но елегантен тоалет, перфектен за офиса. Червените обувки с токчета, носени с офис панталони, ще удължат крака ви, а цветът ще ви накара да се чувствате контролирани и независими.

Червени обувки с офис пола

За слънчеви дни, когато имате много работа и трябва да стоите в офиса извън графика, въпреки че бихте искали да се насладите на красивото време, носете чифт червени обувки с офисна пола - изглежда страхотно и ще се чувствате отлично, дори и на работа.

Червени обувки в класически тоалет

Чифт черни панталони, рокля или пола и обувки с червени токчета са класически тоалет, с максимален ефект, подходящ за много поводи, който ще привлече възхитителни погледи.

Червени обувки в неутрални тоалети

Червеният цвят на обувките трябва да бъде балансиран с неутрални, тихи тонове, за да ги допълни, а не да го прикрие. Той подхожда на бежови, сиви, бели ризи, пастелни тонове. Морският тен чудесно пасва на смелите червени обувки.

Червени обувки в изцяло черни тоалети

Ако искате да отидете със сигурност, носете червени обувки с черни панталони, поли или рокли. Избягвайте елементи в светли нюанси в долната част на тялото, за да не подчертавате повече от необходимото яркия оттенък на обувките.

Червени сандали

Червените сандали са за активни, силни, решителни, страстни жени, които искат да бъдат в светлината на прожекторите дори в горещите дни. Всяка жена, която знае тайните на червеното, има в гардероба си поне един чифт сандали от този вид.
червени сандали
Червени сандали с бели или черни елементи

Какво може да бъде по-подходящо за летните дни от бяла или черна рокля, може би с щампи (апликации, райета), заедно с чифт червени сандали с или без пета?

Червени сандали във винтидж тоалети

Чифт червени сандали с каишка над глезена изглежда сензационно с  къса пола. Такава комбинация ще подчертае вашата личност и стилът ви веднага ще бъде забелязан.

Червени сандали с неутрални цветове

Червените сандали са идеални за стилни тоалети, особено когато тоалетът е неутрален. 

Червени сандали с летни рокли

Един от най-обичаните артикули за жени през летния сезон е роклята. Какво може да бъде по-добре от чифт сандали. И не всеки цвят, а червеният, за да бъде център на вниманието. Независимо дали ще изберете рокля с риза, рокля с боди до коляното, рокля в райета или мъниста или рокля с цепка, с всички ще изглеждате страхотно, ако носите чифт червени сандали.
елегантни червени обувки
Червени сандали - забранени цветови съчетания

Никога не комбинирайте ярко розови и неонови цветове с червени сандали, тъй като ще привлечете само отрицателни отзиви. Ако искате да бъдете възприемани като жена с вкус, която се осмелява да излезе от стила си по подходящ стилистичен начин, избягвайте тези асоциации.

Облечете червените в небрежно облекло

Небрежните шикозни тоалети са особено възприети от тийнейджърите, които предпочитат да носят червени маратонки на разкъсани дънки и елегантни тениски с послания за въздействие.

Носите червени обувки и дънки ?


Тоалет сини дънки, широки или ластични, лек летен топ или тениска и червени кецове, е класически, но същевременно модерен. Денимът се препоръчва да е в тъмни нюанси.
червени обувки на ток
Червените обувки с гащеризон

Червените кецове съчетани с бял, черен или деним гащеризон придават на тоалета прохладен, спортно-небрежен вид. Изберете гащеризон с тънка или разкроена кройка в долната част

По-стари публикации По-нови