МОДНИ ТРЕНДОВЕ ПРИ ДАМСКИТЕ САНДАЛИ ПРЕЗ

ПРОЛЕТ-ЛЯТО 2020

 

     Мили дами, подготвяте ли се за идващите топли и приласкаващи сезони? Обмисляте ли облагородяване на визията си за пролетта и лятото чрез една интензивна шопинг терапия, която ще направи вашия имидж още по-атрактивен? Определено сега е моментът да се обърне внимание на модните тенденции, за да се изберат модели, които да бъдат актуални и да привличат погледите на околните. Що се отнася до дамските сандали, ние от сайта https://www.iarena.bg/, ви предлагаме богато разнообразие от модели, стилове и разцветки, които съблюдават модните трендове.

Двойните каишки са хит при дамските сандали

      През пролетта на 2020-та година ще са актуални дамските сандали с двойни каишки. Чрез тях дизайнът става по-интересен и разчупен. Типичен пример за двойни каишки са моделите - дамски сандали на ток Hadley – Red, Teresa – Yellow, Teresa – Nude, Teresa Color, Teresa – Black. Същевременно наличието на двойни каишки на глезена прави сандалите по-стабилни, което показва, че модните трендове понякога са синхронично свързани с практичните страни на сандалите. Всеки модел, който е едновременно модерен и удобен, е отличен избор при шопинг терапията.

                                                         

Асиметричността е моден тренд, който печели сърцата на дамите

     Асиметричността при дамските сандали е друга тенденция, която набира сериозна популярност сред модните подиуми. Асиметричните каишки, както и самата асиметричност при други детайли на летните обувки ги прави особено желани и интересни. Типичен пример за асиметрични сандали на ток са Renie – Pink; Katrine – Beige; Katrine – Yellow; Katrine – Navy; Katrine – Red; Katrine – Black; Renie – Black; Holly – Beige; Holly – Red; Holly – Grey. Този тип сандали имат по-разчупен и нестандартен дизайн, а колкото по-нетрадиционна е формата на обувката, толкова по-привлекателна е тя.

                                                          

Заострените върхове на сандалите в областта на

пръстите са отново на мода

     Дамските сандали със заострен връх в областта на пръстите е друг моден тренд, актуален за топлите месеци тази година. По този начин стъпалото на крака изглежда оптически по-фино и елегантно. Такива модели са Alvira – Fuchsia; Alvira – Green, Alvira – Orange, Alvira – Red. Сандалите със заострени върхове отпред в областта на пръстите са подходящи както за специални, така и за ежедневни случаи. Те придават особен финес на стройността на фигурата.

                                                             

Камъчетата и брокатът са отново поставени

на пиедестал

        Декорацията с камъчета по сандалите е друга тенденция, която прави летните обувки интересни и неповторими. Благодарение на камъчетата те заблестяват като истински бижута. През пролетта и лятото на 2020-та година ще бъдат на мода и по-екстравагантните модели дамски сандали, които се отличават с бляскава декорация. Колкото повече камъчета или брокат има един модел, толкова по-привлекателен е той. Типични примери за сандали с интересни камъчета за украса са моделите Alice – Pink; Alice – Navy; Alice – Red; Alice – Black и Alice – Teal. Блясъкът и изяществото са пътеводна светлина при дамските сандали през предстоящите топли сезони.

                                                             

Безцветните сандали в горната си част, които са направени от силикон, също са на мода

         Дамските сандали, които в горната си част в областта над пръстите са изработени от силикон, който е прозрачен и безцветен е друг моден тренд, характерен за пролетта и лятото на 2020-та година. По този начин се създава интересен ефект и отдалече дамата, която носи такъв модел сандали, изглежда, че стъпва директно върху подметката. Както изглежда на почит в модата е нестандартността и уникалността. Типични модели със силикон в горната си част, които създават впечатление, че сандалите се състоят само от подметка и ток, са Jane – Nude; Jane – Red; Jane – Black.

                                                          

Панделките по сандалите са детайл, който се завръща отново

в светлините на прожекторите

        Сандалите през 2020-та година ще бъдат украсени с панделки от най-различни материали и в най-разнообразни разцветки. Колкото по-пъстра е панделката на обувката, толкова по-модерна е тя. Експериментирането с багрите, както и с декорациите прави много модели дамски сандали да се превърнат в истински, шикозни произведения на изкуството. Панделките са актуален детайл в дизайна на дамските обувки. Типични примери за дамски сандали на ток с украса панделка са моделите Melisa – Black, Missy – Beige и Miss Chic – Black.

                                                             

       Забележителни са думите на италианската дизайнерка Миуча Прада, които гласят следното: „Модата е много мощен инструмент, който позволява да се превеждат идеи и формират мнения.“ Модните трендове изразяват нови тенденции или променят по някакъв начин стари модели като им придават нов облик и излъчване. Модата говори много и отразява характера на личността. Дамските сандали като неотлъчна част от цялостния дамски аутфит не правят изключение. Чрез стила и декорациите, които една жена предпочита при летните обувки тя показва голяма част от визията си за живота. Предпочитанията към по-ярките и екстравагантни обувки показва, че дамата обича да бъде забелязвана. Носенето на по-семпли модели алюзира за по-скромен и конформистки характер. Изборът на асиметрични модели е сигнал за креативност и нестандартност. Както виждате, обувките сами по себе си говорят невербално за характера и светогледа на дамата, която ги носи.

 

По-стари публикации По-нови