Великденските празници наближават, а след тях наднича и месеца на баловете. Сега е моментът да задоволите страстта си към обувките, закупувайки чифт с греховно високи токове, с който изглеждате великолепно. Обувките на висок ток са дамско изкушение, мъжка фантазия и ценен помощник за визуално изтъняване и издължаване на краката. Тенденциите се променят, моделите се раждат и залязват, но дамските обувки на висок ток остават неостаряваща модна икона, подходяща за всеки повод и празник.

 

Какви са тенденциите при обувките на висок ток за пролет 2021?

  • Ярки живи цветове. Пролетта е сезонът на ярките краски. Ако облеклото ви е в тъмни нюанси, чифт елегантни обувки на висок ток в запомнящ се цвят, ще придаде доза свежест на визията ви. В бутик Арена ще ви изненадаме с изящен, изчистен модел, изработен от велур с премиум качество и решен в слънчеви и огнени цветове. Дамски обувки Kalea са с удобен тънък ток с препоръчителната 8-сантиметрова височина, който ще издължи силуета ви и ще направи фигурата ви по-стройна.

 

obyvki-visok-tok

 

Ако търсите зашеметяващ ефект, моделът за вас е Emerson. Изчистен, елегантен и стилен този модел за смели дами със своя 11.5-сантиметров ток покорява дамските и разтуптява мъжките сърца.  Идеален за дълги празнични рокли и лесен на съчетаване с официални тоалети, благодарение на еко велура, от който е изработен, и на феерията от цветове – от универсалния сив до бонбонено лилав.

visoki-obyvki

 

  • Животински принт и шагренова кожа. Обувките, откраднали шарките на джунглата, са неостаряваща модна тенденция. Тази година хит ще бъдат както хищният леопардов петнист дизайн, така и студената красота на питоновата кожа. Ако стандартните животински краски са ви скучни, може да изберете своя нов чифт при нас. Създадени, за да впечатляват и оставят трайна следа, дамските ни обувки на ток Denny, съчетават луксозния допир на шагреновата кожа със змийска шарка, включваща ярък цвят – жълт, червен или син. Шагреновата кожа е висок клас, създава релеф, който пълноценно имитира змийската кожа, и усещане за лукс.

 

zmiiski-obyvki-visok-tok

 

  • Пищен блясък. Жените обичат блясъка. Дамските обувки с блясък се открояват със своята смела и луксозна визия. Те се съчетават съвършено с официалните облекла. При избора съобразете цвета им с този на дрехите и бижутата. Златните бижута стоят неестетично с обувки в сребро. Имайте предвид, че сребърните обувки са идеално допълнение, завършващо рокля в тъмно син или червен цвят, а златистите – за изумруденото зелено. Белият и черният цвят на дрехите балансират умело блясъка на обувките.  Модерни този сезон са както брокатените декорации и пайетите, така и изработените от изцяло бляскава кожа модели като дамски обувки на висок ток Pam, имитираща гладък метал.

 

srebristi-obyvki-s-visok-tok

 

Полезни съвети при избора на дамски обувки на висок ток:

    - Избирайте точния номер. Не се изкушавайте да закупите чифт, който ви е впечатлил, ако той не е вашият размер. Обувките с висок ток променят центъра на тежестта и са достатъчно премеждие за стъпалата ви и без да ви стягат. Ако са малко по-големи от краката ви, използвайте стелки. Те ще отнемат от размера им и ще омекотят контакта с обувката.
    - Старайте се да не обувате един и същ чифт обувки два поредни дни. Оставете ги да си „починат“. Това е полезно както за самите обувки, така и за вашите крака.
    - Ако забележите, че с времето високият ток на обувката ви вече не е прав, изхвърлете чифта, за да не причините изкривяване и проблеми на краката си.
    - Съобразете модела с ширината на ходилата си. Острите модели са по-подходящи за дами с тесни крака.

    По-стари публикации По-нови