ПРОСЛЕДИ ПРАТКА

Проследяване на пратка с номер на товарителница.

За ваше удобство iArena работи с няколко куриерски фирми: ЕКОНТ , ЛЕО ЕКСПРЕС и СПИДИ.

Всяка пратка, която е изпратена от iArena  има своя уникален Tracking номер или номер на пратка . 

Този номер Вие го получавате на SMS или на имейл ( зависимост от това как сте регистрирали вашата поръчка ) в момента в който изпращаме пратката към Вас.

Как може да проверите къде се намира Вашата пратка ?

   - ЗА ПРОСЛЕДЯВАНЕ  НАТИСНИ 👉🏼ТУК 

Въведете в празното поле номера на пратка, който сте получили в SMS или имейл от  iArena и натиснете бутона "Проследи". Пред Вас ще се отвори екран на който ще видите цялото движение на пратката по дни и часове, къде се намира в момента, и кога евентуално ще бъде доставена в желания от Вас офис или на посочен от Вас адрес. Ако все пак имате въпроси към ЕКОНТ, може да се свържете с тях на номер 0 7001 7300 от всеки мобилен или стационарен телефон, на цената на един градски разговор. 
Пример:
 

 

 

 ЛЕО ЕКСПРЕС ЗА ПРОСЛЕДЯВАНЕ  НАТИСНИ 👉🏼ТУК

Въведете номера на товарителницата която сте получили от iArena на SMS или на имейл в празното поле и натиснете лупата. В справката ще видите движението на вашата пратка.

Ако все пак имате въпроси към ЛЕО ЕКСПРЕС, може да се свържете с тях на номер 0 700 102 11 от всеки мобилен или стационарен телефон, на цената на един градски разговор. 

Пример:


 

ЗА ПРОСЛЕДЯВАНЕ  НАТИСНИ 👉🏼ТУК

Въведете номера на товарителницата която сте получили от iArena на SMS или на имейл в празното поле и натиснете бутона "Проследи" . В справката ще видите движението на вашата пратка.

Ако все пак имате въпроси към SPEEDY, може да се свържете с тях на номер 1 7001 7001 от всеки мобилен или на  0 7001 7001 от стационарен телефон, на цената на един градски разговор. 

Ако все пак имате затруднения с някои от куриерските фирми с който ние работим и не може да разрешите проблем свързан с доставката , моля да се свържете с нас и ние ще вземем нужните мерки за разрешаването на всеки един проблем.

 

Ai adaugat la lista ta de dorinte
Мойте желания
Следните продукти са добавени в кошницата:

#title#

#price#
×